sâmbătă, 11 mai 2013

Prima repetitie Cezar Oatu la Malmo pentru Eurovision 2013Prima repetitie Cezar Oatu la Malmo pentru Eurovision 2013.
9 mai a fost ziua primei repetiții pentru reprezentantul României
la Eurovision. Plin de nerăbdare și energie pozitivă, Cezar a urcat pe scena de la Malmö și a oferit celor prezenți, dar mai ales jurnaliștilor și fanilor Eurovision, un show cel puțin surprinzător.

Programul pentru delegația României a început cu probele de sunet, la Malmö Arena, alături de o echipă de profesioniști de la SVT, televiziunea publică suedeză. Cezar si Alexandra Toma (backing vocal) au testat sonorizarea pentru piesa “It’s My Life”, iar alături de compozitorul Cristian Faur și de Dan Manoliu, șeful delegației noastre, au discutat cu echipa tehnică micile corecturi necesare.

În această seară, la Drumul spre Malmö, de la ora 23.00, telespectatorii TVR 1 vor putea vedea primele imagini din culisele Arenei din Malmö, pregătirile de dinaintea repetiției, momentul interpretării pentru prima oară a piesei “It’s My Life” pe scena Eurovisionului, dar și reacții la cald atât ale artiștilor și dansatorilor, cât și ale compozitorului, ale coregrafului Sergiu Anghel și ale șefului nostru de delegație, după încheierea repetiției. Emisiunea poate fi văzută și pe TVR HD, TVR Internațional, precum și online, pe www.tvrplus.ro.

Si în următoarele zile, Cezar va avea un program extrem de încărcat, cu numeroase aparitii, concerte, talk-show-uri sau interviuri. El va concura în semifinala din 16 mai, unde piesa “It’s My Life” va intra în competitie pe pozitia 17.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu