vineri, 17 mai 2013

La ce numar se voteaza la Eurovision 2013La ce numar se voteaza la Eurovision 2013?
CEZAR OUATU va putea fi votat în FINALA EUROVISION 2013, care va fi organizată pe Malmö Arena pe data de 18 mai şi difuzată de la ora 21:00, doar de românii aflaţi în diaspora sau de către străinii care îi vor aprecia interpretarea piesei "It's my life".
Potrivit sistemului de vot al competiţiei EUROVISION 2013, telespectatorii din fiecare ţară reprezentată la acest concurs vor putea să îşi voteze favoriţii prin telefon, SMS sau cu ajutorul unei aplicaţii dezvoltate special pentru utilizatorii de smartphone-uri.
CÂŞTIGĂTORUL EUROVISION 2013 va fi ales în funcţie de voturile telespectatorilor din statele participante şi în funcţie de părerea juriului internaţional de specialitate.

Publicul va putea vota piesa preferată apelând 0900 16 09 XX  - unde XX este numărul fiecărei piese în ordinea intrării în concurs din reţelele Romtelecom, Cosmote, Orange, Vodafone sau pot trimite un SMS la numărul 1267 cu numărul piesei preferate în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, 
Fiecare piesă va putea fi votată de 11 ori de pe un număr de telefon, indiferent de modalitatea aleasă (apel sau SMS).

În cazul în care vor fi efectuate mai mult de 11 votări de la acelaşi număr de telefon pentru aceeaşi piesă, apelurile vor fi taxate la tariful de mai sus, fără însă ca voturile suplimentare să fie luate în considerare.

IMPORTANT! Nu dați SMS înainte de a se anunța în direct ”Start VOT”! Mesajul va fi taxat, dar nu va fi înregistrat de sistem!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu