sâmbătă, 9 martie 2013

Cine este Cezar castigatorul Eurovision Romania 2013Cine este Cezar castigatorul Eurovision Romania 2013?
FLORIN CEZAR OUATU s-a nascut la PLOIESTI intr-o familie muzicala intrucat el a preluat de la parinti dragostea pentru muzica. Si a facut-o intr-un mos care ii face cinste iar pe parinti sigur ii face mandri. Cel putin pe mama sa, tatal lui CEZAR din pacate nu mai este printre noi. Dar sigur, de undeva isi va urmari fiul in asta seata si ii va tine pumnii stransi.
A intrat la CONSERVATORUL "GIUSEPPE VERDI " din MILANO. Avea sa absolve facultatea in 2004. Si a absolvit cu onoruri. A avut sansa de a studia cu unii dintre cei mai priceputi si talentati profesori. Pentru toti , CEZAR are un respect netarmurit si o adanca admiratie. A studiat cu profesori ca : MARGARETH HAYWARD si mai apoi cu JORDI SAVALLI, MINGARDO SARA,RENE CLEMENIC, MARIANA NICO:ESCU. Despre JORDI SAVALLI, CEZAR spune ca este OMUL capabil sa te emotioneze si sa iti ridice moralul chiar si cu doua cuvinte pe care ti le adreseaza. CEZAR il admira tare mult.

CEZAR OUATU a participat la numeroase concursuri si festivaluri de unde s-a intors invingator. La concursul FRANCISCO VINOSDIN la Barcelona a castigat PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN TENOR. La concursul "OPERA" din DRESDA a luat premiul intai. A luat apoi la alt concurs PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI. La concursul "RENATA TEBALDI" din SAN MARINO a plecat cu alt premiu.
Alte concursuri alte succese. PREMIUL DE EXCELENTA si PREMIUL INTAI le-a obtinut la concursuri "SPIROS ARGIRIS" si "HARICLEEA DARCLEE.

In sezonul 2006-2007 CEZAR OUATU isi face debutul pe scena TEATRULUI LA FENICE din VENETIA. Primul rol a fost cel al lui ARMANDO D ARVILLE. Si a fost un succes. Pentru CEZAR care a avut sansa de a debuta in ITALIA,la VENETIA in superbul oras care te indeamna la visare.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu